Beoordelingen van Grand cafe 't Gelagh Gorinchem

Recente recensies van Grand cafe 't Gelagh Gorinchem

5 sterren na 164 reviews

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten. Alleen over de friet was erg veel zout gestrooid. Vooral over die van het kindermenu. Dat was een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd op tijd klaar en het was weer heerlijk 😀👍

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Perfect geregeld

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer goed eten. Hoop voor jullie dat restaurant weer gauw open mag en dat jullie er goed door heen komen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten. Vers, warm en ruime porties brengen het restaurant in je eigen huis. Smaakt naar vaker doen!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Was nog lekker warm toen we thuis kwamen. Allemaal top geregeld.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Heerlijke friet en een flinke burger. Bij de poke bowl had wel wat extra rijst gekund, die iets minder lang gekookt was. Eten was wel mooi op tijd klaar en lekker warm :) toppers!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom heerlijk gegeten!, eigenlijk wel jammer dat het de laatste keer afhalen was. Succes met de "heropening"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zondag voor de laatste keer heerlijk eten afgehaald. We zullen het gaan missen maar gelukkig staat de eerste reservering op het terras al vast. We kijken ernaar uit. Bedankt voor het lekkere eten al die weken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke moederdagbrunch! Leuk verpakt, heerlijke producten, goede prijs en kwaliteit, top! Echt een aanrader!!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben met z’n vieren lekker gegeten

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, vriendelijke service. Goed eten.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en de aankleding is ook prima voor elkaar. Keurig nette prijs voor de poke bowls! Aanrader.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het moederdag ontbijt besteld.... Helaas is er niets bezorgd :( Nu maar aan de cornflakes...

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten😊

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk die borrelbox

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed, was nog warm. Prima alternatief voor deze tijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We hebben de saté en een burger afgehaald. Het vlees was super mals en nog gloeiend heet! Lekkere frietjes ook. Top!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met super service!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op afgesproken tijd stond het klaar, nog goed warm. We hebben weer genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuk dat er regelmatig nieuwe gerechten bijkomen. We hebben de varkensschnitzel met gegrilde groente geprobeerd.....heerlijk mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, had de pasta met vis. Die is zeker aan te bevelen. De kids waren ook blij met hun menu! 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super, hoop weer snel bij jullie te kunnen eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Garnalen met noodles was erg lekker! Maar de carpaccio salade was minder, weinig smaak aan.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima gegeten! Bestelling was keurig op tijd klaar, en thuis aangekomen nog uitstekend op temperatuur.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De saté en wrap warme heerlijk! Porties precies groot genoeg. We hadden ook een portie noedels met garnalen .. waar er welgeteld 3 van inzaten en de saus was erg dun waardoor het bijna soep was. Het gerecht ansich smaakte wel heel goed.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke proeverij als voorafje en hoofdgerecht pasta pesto met vis. Alles was heerlijk van smaak en voor herhaling vatbaar!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was verrukkelijk. Echt een aanrader. Bestellen en afhalen verliep goed en vlotjes. Fijn dat je de auto even voor de deur mag zetten. Wij hebben genoten van het eten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was over het algemeen lekker. Leuke kinderbox ook. Er had van mij wel wat cmeer dressing over de salade gemogen. Hier proefde ik helaas weinig van terug.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijk gegeten. Super makkelijk bestellen en afhalen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten afgehaald binnen 20 minuten! Vooral proeverij voorgerecht was erg lekker en zag er leuk uit.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten op ons eigen terras in de achtertuin!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer dat we besteld hebben, perfect op tijd , het eten was wederom heerlijk!! Hou vol , we komen snel weer langs

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten en was zeer goed gefaciliteerd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker, het koelt wel snel af, maar dat kan bijna niet anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker en warm 👍🧡

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Verzorgd en erg lekker

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Positieve ervaring, ruime keuze mogelijkheid, afhalen op een prettige manier bediend. En ook op de maaltijden zijn prima in orde. Natuurlijk wat minder dan dat je in het restaurant zou verwachten ivm verpakken. Al met al een goed alternatief in deze 1,5 meter tijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben gister heerlijk gegeten. Hoefden niet te wachten bij het ophalen. Kregen een tasje met "persoonlijke" tekst. Konden voor de deur parkeren. Kortom wij hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was lekker(kipsate 2x en salade het gelagh) op de carpaccio salade na. mag wat meer bite in en de dressing was erg waterig. de rest was wel echt erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Heel prettig dat je de Varkenmarkt op mag rijden om je bestelling af te halen. Bij aankomst een aar minuten moeten wachten. Maar daardoor was bij thuiskomst alles nog lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Feitelijk zoals verwacht waren de asperges, hamburger, de saté, frietjes en aardappeltjes voortreffelijk. Zeker een aanrader. En dat alles heel leuk ingepakt. Ik zou zeggen bestellen maar.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben de borrelplank afgehaald. Een echte aanrader. Heerlijk voor bij de borrel of zoals wij het hebben gedaan voor extraatje bij de bbq.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Goede service bij het afhalen. Lekker wijntje Echt een aanrader

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zoals vanouds. Weliswaar aan onze eigen eettafel en dat haalt het uiteraard niet bij de entourage van het restaurant .

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor een zeer schappelijke prijs. Kwaliteit die ik van ‘t Gelagh gewend ben wordt waargemaakt.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer goed geregeld en verzorgd ondanks Covid19 . Ik zou zeggen good Job. Zo kunnen de mensen toch van een heerlijke maaltijd genieten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten zelf was erg lekker ik ben alleen hierna dezelfde avond nog heel erg ziek geworden en meerdere keren overgegeven. Ik vrees dat ik iets verkeerds heb gegeten en het niet goed is gevalen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en super gezellig verpakt. Toch nog een beetje gezelligheid in deze rare tijd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Nog warm toen ik thuiskwam en prima porties. Een aanrader.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Good food and very fast :)

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Érg lekker die klassieke asperges. We hebben er van genoten!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben 2 heerlijke salades op en onze dochter heeft gesmuld van het kidsmenu. Het ophalen verliep heel soepel en alles was op tijd klaar. Tip: misschien een leuk idee om bij het kindermenu een gezond figuurtje erbij te doen van paprika/komkommer/wortel

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren tevreden en zullen het zeker vaker doen maar we hebben al vaker bij jullie gegeten graag gedaan

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn altijd tevreden alleen vandaag vielen de salades erg tegen ze waren ten eerste erg koud en er zat geen truffeldressing over heen de dressing had geen smaak! Dacht eerst dat het aan mij lag maar mijn zoon had dezelfde salade en die zei hetzelfde! Sorry maar wil wel eerlijk zijn snoekbaars filet was wel erg lekker!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Enorm Klantvriendelijk en een enorme gun factor om te steunen in deze tijd... succes allemaal!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top voor elkaar!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Thuis uit eten met geroosterde varkensfilet van 't Gelagh. Een echte aanrader! Voor herhaling vatbaar. Maar zodra jullie weer open mogen komen we snel weer gezellig bij jullie eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Wel jammer van polystirene dozen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd, precies op de door ons gewenste tijd strond het klaar en het smaakte heerlijk.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Heel fijn dat wij toch hebben kunnen genieten van jullie keuken. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was koud en slapjes. De rest van het eten was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer lekker gegeten. En heel leuk de tasjes met persoonlijke boodschap. Ga zo door....wij blijven komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal niks het was heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu voor de tweede keer online besteld en wederom heerlijk gegeten met vier personen.......al moet ik eerlijk bekennen dat de saté de eerste keer nét iets lekkerder was :-) Ga zo door tot binnenkort? weer echt terecht kunnen in `t Gelagh

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig om thuis te komen met een draagtas met persoonlijke groet! Geweldig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke asperges gegeten Perfecte organisatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Het keuzemenu is prima. Het online bestellen en betalen werkt heel makkelijk. Het afhalen is is keurig geregeld en werkt goed. Het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Samengevat: Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden! Bestelproces zeer duidelijk en simpel, bestellen op de dezelfde dag als afhalen en kwaliteit erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, prima verzorgd, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee dagen op rij heerlijk gegeten, prima verzorgd, met aandacht. Aanrader!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten en alles is super geregeld.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, de gerechten zijn precies zoals in het restaurant! En voor kinderen een leuke box met een doosje stoepkrijt. Kortom voor herhaling vatbaar!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top niks meer aan doen 😋

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld allemaal. Lekker eten, goed georganiseerd bij het afhalen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze gerechten waren op tijd klaar en nog warm toen we thuis kwamen! Heeeel smaakvol en om te smullen! Aanradertje👍🏻

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Asperges met ham voor mij een pokébowl met zalm voor Jacqueline. Dit doen we vaker hoewel ik hoop dat we dan gewoon onder de kastanjebomen zitten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl was niet lekker, en niet smakelijk, en de snitzel was te droog. De service was wel goed.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en goed verzorgd. Het eten was op tijd klaar.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook in deze tijden toch kunnen genieten van de lekkere maaltijden. Super geregeld en netjes verzorgd.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goed georganiseerd bij het afhalen👌

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer prima! Wel minder gezellig zo;-)

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! De asperges waren lekker en de pokebowl ook. En de kinderen vonden de prinsesdoosje en piratendoosje echt geweldig!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De salade Gelagh was heerlijk. Ruim voldoende . Ook de asperges met Ham vielen in de smaak. Losse frietjes erbij besteld . Het afhalen was goed geregeld voor herhaling vAtbaar

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk eten gehaald het was erg lekker! Fijn dat we het kunnen halen nu en volgendecweek komen we weer!!!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw genoten van een heerlijke afhaalmaaltijd vanavond! Goede kwaliteit en prima geregeld weer! Complimenten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten op restaurant kwaliteit.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, burgers waren een beetje afgekoeld. Vriendelijk contact en superleuk dat er nog een persoonlijke boodschap op de zak stond!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Echt een aanrader, natuurlijk zitten we graag heel snel weer lekker bij jullie op het terras. Maar dit was een top alternatief!! Heerlijk!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk en heerlijk gegeten. Voor ieder wat wils. Op deze manier toch een beetje het uiteten gevoel. Heel fijn!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een vriendelijkheid tijdens het overleg over de bestelling. Bestelling werd zelfs bij auto afgegeven. Heerlijk gegeten. Die kwaliteit was mij al bekend. Voor mij geen eenmalige bestelling.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, en netjes verpakt met persoonlijke groet. Super!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, warm en smaakte alsof wij in het restaurant zaten!! Afhalen was goed aangegeven.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd voor een prima prijs. Goede ontvangst door Marco. Kortom alleen maar lof!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en top kwaliteit! Wij hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ha die Marco, Geweldig dat jullie ons Paas diner verzorgt hebben, ook las is het dan als cateraar zodra jullie weer open zijn kom ik jullie persoonlijk bedanken! Doei, Ruud

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend waren was het eten gewon goed en heerlijk. En voor herhaling vatbaar. Dus bestel gerust en help zo in deze moeilijke tijd zodat we over een tijdje weer gezellig met de mensen va 't Gelagh kunnen bij praten onder het genot van een bolleke en een lekkere maaltijd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd, het eten was heerlijk en compleet.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er allemaal goed uit en de temperatuur was top!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Heel goed verzorgd. Prima op tijd.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg fijn dat we een heerlijk paasdiner konden afhalen. Super lekker gegeten. Zoals altijd bij t Gelach maar nu thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toptent, goed eten, leuk personeel, heeurlijk!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, mooi op tijd klaar. Goede service zoals we gewend zijn. 1 klein dingetje, de chocomel van m'n zoontje waren ze vergeten maar ach dat kan gebeuren. 😃

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, nette prijzen en netjes op de afhaaltijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze corona-tijden hebben we gebruik gemaakt van de mogelijk om bij 't Gelagh eten te bestellen en af te halen. Het was heerlijk en complimenten voor de wijze waarop 't Gelagh omgaat met deze bizarre tijden. We hebben heerlijk gegeten! Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was TOP! Asperges met ham, verrukkelijk! Complimenten aan de kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, super dat het zo besteld kan worden, snel klaar ook. Goed geregeld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en kwaliteit. En nog lekker ook!!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk genoten van het eten, alles was goed warm en lekker. Het ophalen gaat perfect en ook de afhaaltijd was top. Zeker een aanrader 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. De zalm vond ik iets minder misschien door de smaak van de doos. Blij met dit iniatief :) Verder bestellen en afhalen ging makkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pita met kippendijtjes en asperges op! Eten was goed warm en van uitstekende kwaliteit. Wij hebben een heerlijk paasdiner op en morgen nog een proeverij bij de borrel en een Poke Bowl 😋 Inventief idee dat afhalen in Gorcum 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De heden genuttigde gerechten waren als van ouds overheerlijk. Toch nog een beetje feestgevoel. Succes met het overleven van deze onzekere tijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, goed georganiseerd. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten zoals je het in het restaurant verwacht. Qua formaat van het eten net afdoende normaal zou je in het restaurant een voorafje of toetje nog nemen. Wel zou een sausje op de asperges het wel afgemaakt hebben. Vlees was zeer mals en sappig en heerlijke saté saus. We kunnen niet wachten tot we weer normaal het restaurant in mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De saté was super lekker De asperges zaten mooi In bakje geserveerd alleen met opscheppen van de asperges waren ze koud Dat waren mijn tips en recensies Voor de rest weer heerlijk gegeten als gez

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Super leuk dat jullie dit doen. Het eten was nog goed warm en een goede hoeveelheid. Lekker gegeten. Bij de kindermenu's zat niet het drinken dat we er bij besteld hadden. Bedankt voor het lekkere eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

erg duidelijke website en het eten als altijd top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed georganiseerd. Binnen 1 min de tasjes met heerlijke gerechten uitgereikt. Varkensmarkt open om vlak bij te parkeren. Prima ervaring. Zonder aarzeling aanbevolen.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Van bestellen tot thuis opeten was het perfect. Ik kon om half 6 met de auto de Varkenmarkt oprijden, parkeren, melden, eten meenemen in een ontzettend leuk persoonlijk tasje en thuis heerlijk genieten van de asperges met ham. Kwaliteit, hoeveelheid en temperatuur waren perfect en de prijs is ook naar tevredenheid.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben met z’n viertjes heerlijk gegeten! Proeverij vooraf en carpaccio salade voor de vrouwen, noedels voor de man en schnitzel voor zoonlief! Dit is voor herhaling vatbaar! Al zit ik liever op jullie terras! Keep safe!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben de asperges met ham op, heerlijk gegeten! Een aanrader!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en ook netjes verpakt. Ook de tekst op de draagtas vonden wij erg origineel. Wij komen binnenkort weer bij jullie afhalen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gegeten! Warm, supervers en net zo lekker als anders. Dit oordeel geldt unaniem voor de andere gezinsleden. Smaakt naar vaker doen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, super lekkere gerechten en ook nog eens goede service!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker! De champignonburger is echt een aanrader. Porties zijn precies goed. We gaan zeker weer bestellen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlujk, voor herhaling vatbaar!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Borrelhapjes en proefschaal zijn echt aanraders.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij genoten van onze afhaalmaaltijd. Heerlijke asperges met ham en lekkete krieltjes. Netjes verpakt en goed verzorgd. Een GROTE aanrader!!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Helaas niet bij t Gelagh zelf maar gewoon thuis met dezelfde kwaliteit. Binnenkort weer eens wat anders bestellen. Top!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds Heerink genoten van de carpaccio deluxe! Ook de aspergesoep was super! Bedankt allemaal!!!!!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was meer dan super! Heerlijk gegeten en top geregeld zo. Kom graag weer terug!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verpakte ophaal maaltijden! Zag er smakelijk uit. En het was ook heerlijk. Voorzien van persoonlijke boodschap.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de website makkelijk bestellen. Bestelling stond op aangegeven tijdstip keurig klaar. Eten was super!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke proeverij afgehaald! Lekker thuis in het zonnetje van genoten. Ga zo door!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salades op! Een persoonlijke tekst op de zak is ook erg leuk.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk eten besteld om af te halen!! Was goed warm toen we thuis aangekomen waren en de salade was weer heerlijk!! Echte aanrader!!!